Треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, коментира пред медиите победата с 2:1 над Ботев Пловдив. Той сподели, че отборът му е направил много хубави неща през целия мач. 

"Един мач, който започна с гол в първата минута. В последната имаше и за гостите. Направихме много хубави неща през целия мач. Хубава победа. Преди първия гол имахме двама състезатели, които си спестиха 1-2 метра, за да влязат в блок пред защитата. Последните минути Ботев нямаше какво да губят. Един отбор не може да претендира да е голям и да допуска такива неточности. Искам да сме концентрирани до края на мача", каза Янчев. 

"Винаги е хубаво да вкараш ранен гол, но е и лошо, защото може да успокои играчите. Имахме много хубави ситуации, идеални контраатаки, но избървахме в последния мач. Имахме нужните ситуации, ударихме и греда. Имаше и някои ситуации, в които трябваше да реагираме по-добре", добави той. 

"Времето ни е много малко, сега играем в петък. Имахме молба да играем в събота, но молбата не ни беше уважена. Не е хубаво на Разпети петък. Не мога да си обясня защо не беше уважена нашата молба. Не знам за обяснение", коментира още Янчев.