Героят за ЦСКА срещу Берое – Тобиас Хайнц, логично бе избран за Играч на мача. Норвежецът реализира гол-красавец и добави асистенция за успеха с 3:0 в Стара Загора. Освен това Хайнц бе и един от най-активните футболисти за гостите.

„Като цяло се представихме много силно. В днешния мач се видя работата, която вършим с нашия наставник през последните седмици. Винаги е важно да вкарваме, днес отбелязахме три пъти и като цяло изиграхме солиден мач.

Днес показахме добър футбол имаше динамика, движихме се, вкарахме и голове. Победата бе много важна и ни донесе наслада. Можем да кажем, че първото полувреме бе най-силното ни от началото на сезона. Берое имаха само едно положение в самия край. Такъв беше нашият план - да играем агресивно, да бъдем бързи.

Да, важно , че не допуснахме гол, както за отбора, така и за защитата. Напред играем, за да вкарваме голов, докато в защита се стремим да не допускаме.

Ще имаме няколко дни почивка, след което ще подновим работа. Има неща, които трябва да подобрим. Треньорите ще кажат какво, ние вярваме на треньорите и на целия процес”, каза Хайнц.