Константин Папазов коментира как приема акта по предаване на акциите на Левски на Бойко Борисов и заяви, че той продължава да ги иска. 

"Изненадан съм. Не исках Левски да бъде политизиран. Не знам дали премиерът има право да приеме акциите. За мен това е политическа игра, която по никакъв начин не трябва да бъде свързвана с името на Левски, но в края на краищата всеки има право да вземе своето решение", заяви Папазов. 

БГНЕС, Lap.bg
24 снимки

"Не знам защо г-н Божков е решил така, той е достатъчно голям човек. Но смятам, че е редно да се обоснови. На 29 април му се обадих с ясното съзнание, че желая тези акции да останат в мен, но това не се случи. На територията на България аз съм единственият, който вярва и има визия за бъдещето на Левски и съм готов за тези акции", допълни Папазов пред бТВ.

"Даването на акциите е доброволен акт, но трябва някой да иска да ги получи. Освен това нямам представа дали г-н Борисов има право да ги вземе, не знам дали има и желание. Така мисля аз", заяви Тити Папазов веднага след като стана ясно, че Васил Божков ще предаде акциите на Бойко Борисов.