Константин Папазов говори пред NOVA за очакванията си в любимия му Левски след официалното джиросване на акциите към Наско Сираков. Известно е, че от 2-и юни легендата на „сините” е мажоритарен собственик на клуба, а Тити смята, че именно от човек като Сираков се е нуждаел клуба от „Герена”.

Според треньорът на Левски-Лукойл публиката на „сините” може да бъде показвана с достойнство заради деянията, които сториха и също така сравни Левски като култура с тази на испанските Реал Мадрид и Барселона.

„Не знам колко е важно аз какво очаквам, но е важно какво очакват десетките хиляди, които стоят зад Сираков. Смятам, че Левски е клубът, който за първи път ще покаже, че ще е управляван по нов начин. Ако това се случваше с годините, то вече е с нов подход. Вярвам много в Господ и всичко, макар и трудно, се случи по най-добрият начин. Сираков е човек, който може да поведе много последователи след себе си. Въпрос на време е, не е кратко, като искаме да доближим Реал Мадрид и Барселона. Това са малко отбори от тази страна, като те са обществени организации. Убеден съм, че Левски има този потенциал и с такъв лидер смятам, че нещата ще се развият, защото до голяма степен да оползотворим максимално потенциала от фенове.

„Бюджетът на Реал и Барса е милиарден, но е базиран на абонаменти, членски внос, абонаментни карти, билети. Някой ще каже, че този пак е луд, но за България Левски е Реал и Барселона. Подходът трябва да е такъв, че трябва да се докара всеки, който досега не е намирал смисъл да идва. Кредитът на доверие от хората е много по-ценен от паричен такъв. Хората трябва да застанат зад него и не се съмнявам в него. Знам му идеите, възгледите и знам колко болка е събрал досега”, каза Тити Папазов пред NOVA.