Собственикът на 35% от акциите на футболния Левски - Константин Папазов, гостува в предаването "Неделята на NOVA" и коментира нашумелия въпрос с проектозакона в Закона за хазарта, внесен от Валери Симеонов. Баскетболният треньор призна, че има опасност да се нанесе сериозна вреда на спонсорските договори на Левски и ще постави българския футбол на последно място. 

"Без да засягам никого, когато се предлага закон, трябва да се помисли, аджеба, каква е целта. Ако тя е за добро, тя трябва да бъде подплатена с нещо", заяви Тити. 

"В последните 20 дена това разклаща. Целият световен спорт рекламира бетинг компаниите, казината и всички тези покер зали дават пари. В България между 45 и 50 млн. се дават. Отваря се ниша, в която играчите от пазара много добре знаят как с помощта на тези компании отборите се развиват. В момента сделка не може да има, защото тези хора не знаят какво ще има в утрешния ден." 

"Аз съм готов да изляза и да се аргументирам, защото българският спорт няма никаква регулация относно финансирането. Това е феномен, не може да няма. Може би ще дойде и този ден, с ясни правила. Когато рекламираш в спорта, какви дивиденти може да имаш."

"Аз ви гарантирам, че ако забранят рекламата на бетинг компаниите в българския футбол, той ще слезе на последното място. Това ни е манталитетът. Аз съм се занимавал с бинго, бил съм собственик на казино. Манталитетът на Балканите, там, където хората са по-бедни, те живеят с такава надежда", завърши Тити.