Баскетболният треньор Константин Папазов, който в петък се очаква официално да получи 35% от собствеността на футболния Левски, е на мнението, че "сините" са най-изрядният данъкоплатец. Освен това Тити твърди, че Левски е единственият клуб, който прави тестове за COVID-19 всеки кръг.

"Ще се стараем тези дългове (към НАП) да ги изчистим. Независимо, че други трябва да носят отговорност за изразходените средства и за невъзможността да попаднат тези средства в Левски", заяви Папазов в телевизионно интервю, обещавайки "сините" да бъдат пример по отношение на изплащането на задълженията към НАП.

"В момента Левски е единственият клуб в държавата, който плаща своите данъци. Със сигурност сме и единственият клуб, който плаща 1:1 данъците върху заплатите на своите играчи. Много от другите са на 1500-3000 лв. Да не си отварям устата, че ми идва в повече. В най-трудни времена Левски е най за пример", коментира Тити.

Според Папазов Левски единствен в елитния футбол спазва противоепидемичните мерки. "Левски е единственият клуб, положил коронавирус тестове и ги е платил за всеки кръг, за разлика от много други, които дойдоха заразени, но тъй като са близки до падишаха, минават метър. Защо Ботев Враца бяха без тестове? Защо други отбори са без тестове? Защо Левски преди всеки мач прави PCR тестове, в които участват всички деца от школата, които тренират с Левски, включително и ръководството?", пита Папазов.

Тити Папазов категорично отрече появилите се информации в някои медии, че Левски може да вземе лиценза на Септември София, за да продължи съществуването си в efbet Лига.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.