Собственикът на 35% от акциите на Левски - Тити Папазов, гостува в предаването "Неделята на NOVA", в което разкри подробности относно ситуацията в "синия" лагер и коментира нашумелите теми покрай отбора от "Герена" и родния футбол. 

"Със сигурност всеки запалянко се пита откъде ще дойдат парите. Когато започна цялата акция с въпросните акции, идеята бе да бъде спасен Левски и да не се стигне до фалит. Това беше водещо и тук постигнахме успех. Аз и тогава знаех, че сега са много по-трудните неща. Да можеш, когато вече си добутал донякъде, да успееш да го запазиш жив този организъм, защото проблемите са много."

"Не трябва да се стряскаме от цифрата 24 млн. Много от тези задължения вече са договорени. Най-притеснително е, че към днешна дата трябват спешни 4 млн. С тях трябва да бъдеш коректен към тези хора, които до днес бяха търпеливи и бяха част от това спасение. Това са всичките в клуба. От първия до последния", призна Тити. 

"Нямам притеснение, когато трябва да се моля за Левски. Не го приемам за унижение, а за кауза."

"Това не е истина. Заплатата на всеки един в този клуб е вина на тези, които са я давали, а не на тези, които са я искали. Тази сума категорично не отговаря на истината", заяви Тити относно размера на месечното възнаграждение на бившия треньор на "сините" - Петър Хубчев. 

"Той от първия до последния ден искаше да успее. Всички говорят за неговата прословута германска дисциплина. Може би не е адаптирана към нашата народопсихология. Аз категорично твърдя, че той трябва да си получи всичко до стотинка. Сигурен съм, че ще бъде широкоскроен към Левски." 

"Оттук нататък ще има таван на заплатите. Ако бюджетът за заплати е бил към 800 хиляди към тази година, догодина не може да бъде повече от 350-400", заяви Тити. 

"Феновете имат основание да имат претенции, че са свършили голяма част от работата. Акциите 51% са в Наско, тези 35% могат да сменят притежателя само срещу плащане на номинала на акциите, които влизат в касата на клуба. Плюс участие на базата на процентите, които са купили, в следващия бюджет."

"Желаещи има. Обади се една компания, чието име няма да казваме. Днес трябваше да имаме реален спонсор, който има обективни причини да се притесни и да отложим събитията. Всички тези неща, които се случиха, не могат да не влияят някъде", призна Тити. 
 
"В краен случай, интересуваме се и коментираме какви са правилата, за да може акциите да бъдат закупени. За да може тези фенове, които дадоха всичко от себе си, да имат нещо за себе си."

"Всеки Божи ден ние сме в разговори. В момента имаме пандемия, катаклизъм, тежък икономически момент на целия свят. Не може това да няма резонанс. 

"Аз съм убеден, че чрез медиите, които през цялото време бяха в помощ на трибуната, която получавах, се доказа колко значимо е мястото на Левски в държавата. Убеден съм, че след като се окопитят нещата, ние нямаме друг път. 

"До 31-ви август ще бъда на 100% отдаден на футбола, а след това и на баскетбола", завърши Папазов.