Универсалният футболист на ЦСКА - Тибо Вион, даде интервю пред клубната телевизия. Той говори за позицията си на терена, серията тежки гостувания и треньора на отбора Саша Илич. 

„Влязохме в тежка серия от гостувания и трябва да се подготвим добре, защото това са най-важните мачове преди паузата. В България няма лесни съперници и винаги трябва да сме на 100 процента.

Страхотно е когато феновете са на стадиона, защото тяхната енергия помага за отборния дух. Не разбирам това, че когато играем в София няма много хора на стадиона, но когато сме гости винаги е пълно. Може би феновете на ЦСКА не са само в София, но винаги е хубаво да играем пред пълни трибуни“, каза Вион.

„Когато печелим мачове, добиваме повече  самочувствие и трябва да продължим така, за да завършим успешно първата част от сезона и да сме първи в класирането преди паузата.

Мислим мач за мач. Сега играем с Арда и сме концентрирани върху този мач. За момента се справяме добре и трябва да продължим по същия начин. Още не сме свършили и половината работа.

Саша Илич е добър треньор и ЦСКА имаше нужда точно от такъв треньор. Притежава характер и макар че няма голям опит като треньор, има голям опит като футболист. Играл е много мачове за голям клуб и ни помага в различни ситуации. В новата схема на игра ми харесва да играя като халф бек. В средата на терена също се чувствам добре, там има повече тичане и единоборства.

“Когато изляза след мач, трябва да усетя, че съм дал всичко от себе си. Трябва да се чувствам мъртъв. Най-силното ми качество е енергията и борбеността“, коментира Тибо Вион.