Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев заяви след загубата от руския Акрон Толиати с 1:2, че това е най-слабият двубой на разградчани на турска земя.

Антон Узунов
24 снимки

„Определено днес ни беше един от най-лошите мачове. Показахме преди това в трите контроли много добри игри. Имахме много промени и това също е повлияло. Някои не играхме на позициите си, но това не трябва да ни е оправдание. Трябва да се подобрим за следващия мач“, заяви Терзиев.

„Със сигурност има умора, защото сме на подготовка. Но това е добре, защото за началото на първенството ще сме свежи. Имаме още един мач, в който трябва да покажем лицето, което имахме в предишните три мача. В предстоящите мачове за купата и първенството, трябва да сме в много по-добро лице“, добави още той.

„Като нов треньор има импулс и има своите идеи. Опитваме се да ги изпълняваме, доколкото можем. Ще ни трябва още време, за да се напаснем, защото не става за 10-15 дни. Набляга на дисциплина и тактика. Според мен от контролите, които изиграхме се вижда едно подобрение“, каза защитникът.