Треньорът на Славия Александър Тарханов сподели след загубата от руския Оренбург с 0:1, че каращият проби защитник Надер Гандри ще остане в тима. Руският специалист каза, че се чака още един нов футболист при „белите“.

„Не изглеждахме лошо в атака и защита. Ясно е, че Венци Христов и Ивайло Димитров не са готови за цялмач. През първото играха по-добре, отколкото през второто полувреме. Доволен съм от младите, които влязоха. Ангелов и Сораков, и сутринта тренираха и съм доволен от тях“, заяви Тарханов.

„При попадението стана грешка. Не трябва да се допуска толкова лесно да се центрира топката. Индивидуална грешка. Каращият проби добре мисли на терена и се включва в атака. Вижда се, че е добър футболист, но може би още не е готов на максимум. Мисля, че ще остане при нас“, добави още той.

„Сега ще вземем решение за другите двама. Вечерта ще се съберем и ще решим. Никита Колдунов е техничен футболист, но в движението му липсва сила. Старае се, но искам да видя борба. Днес имаше такава от целия отбор, защото преди това нямаше. Във футбола колкото повече спечелени единоборства имаш, толкова си по-успешен. След всеки изигран мач изглеждаме по-добре. В последната контрола ще се постараем да вземем максимума. В проверките не са важни резултатите, а играта. На тренировките виждаме, че има израстване, но трябва да добавим още повече агресия в единоборствата. Най-вероятно ще има още един нов футболист – опорен халф. За момента няма да освобождаваме играчи. Виждате, че имаме много млади футболисти и някои от тях ще играят в тима до 19 години“, каза руският специалист.