Подготовка с ЦСКА 1948 започнаха двама от талантите на "червените" - Стоян Стоичков и Никола Борисов. Двамата получиха шанс да тренират с първия отбор, който е на лагер в Банско и не крият амбициите си да впечатлят новия треньор Любослав Пенев. 19-годишният халф Стоичков и 21-годишният централен защитник Борисов са най-младите в групата на ЦСКА 1948 на лагера в Банско. Пред клубния сайт те споделиха първите си впечатления от работата с Пенев. 
 
"За мен е голямо удоволствие да съм част от първия отбор на ЦСКА. Все още не съм говорил лично с господин Пенев, но ми се струва разбран човек. В тренировките набляга на интензитета. Харесвам красивите изпълнения и съм щастлив, че мой гол бе избран от феновете за №1 на сезона. В мачовете, които изиграх с втория отбор, много ми помогнаха Ивайло Климентов, Дени Александров и Бастунов най-вече с куража, който ми даваха", заяви Стоичков.
 
"Щастлив съм да тренирам под ръководството на Пенев. Работи се доста професионално, държи много да се играя бързо. Постоянно дава наставления, което е много ценно за по-младите. Изиграх доста мачове във втория отбор и натрупах опит, който ще ми помогне. През миналия сезон много ми помогнаха съветите на Димитър Пиргов и Иван Караджов", каза Борисов.