Треньорът на Етър Светослав Петров не бе доволен след загубата от ЦСКА с 0:2 в мач от efbet Лига. Той разкритикува решението двубоят да се играе, както и остана разочарован от крайния резултат.

"Със сигурност равенството щеше да е успех. Във футбола малкото означава много. Малките неща решават крайния изход. Не ни достигна, но си тръгваме с празни ръце. Задайте въпроса за състоянието на терена на други хора. Трябваше или вчера да не започваме, или още тогава да доиграем мача", започна той.

"Така прецениха съдиите, най-вече заради здравето на футболистите. Не мисля, че днес имаше някаква голяма разлика. Не ме интересуват другите отбори, ще разберете каква е истината", добави специалистът.

"Мачът приключи, 2:0 за ЦСКА и животът продължава. Условията са еднакви и за двата отбора. От 12-а минута играхме и с човек по-малко. И вчера се опитахме да се сбием на жаргон, като в големи части от мача се получи", заяви треньорът на Етър.

"Никога не съм очаквал, че ще чуя такива думи за мен на „Армията“. Преди мача си говорех и с Кюстендилеца. Загубихме не само с Лудогорец, но и Славия, едва се измъкнахме с Черноморец Бургас за Купата. Има си обективни и субективни фактори, които влияят на тези резултати. Не е нормално да се говори, че играем за други отбори и не скачаме на ЦСКА", завърши Светослав Петров.