Треньорът на Етър Светослав Петров сподели за какво съжалява през настоящата кампания и какви са целите на отбора в efbet Лига.

"Напълно доволен съм, защото можехме да вземем още точки – най-вече в мачовете срещу Славия и Хебър. Има неща, от които съм щастлив, но имаме още много работа. Надявам се, че до края на полусезона ще можем да откраднем още точки. Дано успеем да вземем и играчи на нужните постове", започна той.

"Разбрали сме се, като свърши първенството, да седнем и направим стратегия за това, което предстои. Все още съжалявам за мача със Славия, защото той беше възможен да вземем точка или три, но отборът беше много далеч от показаното от предишния мач с ЦСКА. Вече е приключило, така че няма какво да го мислим и гледаме напред. Нормално е да има въпроси, свързани с престоя ми в ЦСКА. Усещането е по-различно, но сега защитавам цветовете на Етър като треньор и ще направя всичко възможно да играем добре и да се противопоставим", продължи специалистът.

"Някои ми казват, че скачаме на ЦСКА, а на Лудогорец – не. Не са ми приятни такива подмятания и приказки. Играем за себе си и опитваме във всеки мач да взимаме точки. Имах разговор преди години с Николай Костов, изключително много го уважавам. Той ми каза, че толкова много обича професията и аз изобщо не мислих да се занимавам с треньорство, но неговите думи се набиха в съзнанието ми", добави треньорът на Етър.

"За мен няма невъзможни неща. Въпросът е кой колко ги иска и колко работи. Футболът е честна професия и винаги получаваш толкова, колкото даваш. И аз исках да играя в Байерн Мюнхен, но не ми се получи. Шегувам се, разбира се. Има си и лимит в тези неща", завърши Светослав Петров.

Повече от Светослав Петров може да видите във видеото!