Гостуване на другия новак в елита Крумовград предстои на Етър, мачът е в петък от 16:45 ч. в Пловдив. Предстоящия двубой пропускат Николай Янков, Валери Христов и Владислав Найденов, които са контузени.

„Очаквам да се представим със сигурност по-добре от последния мач с Хебър и най-вече резултатът да бъде позитивен. Позитивният резултат в контролата с Янтра носи настроение, но е ясно, че между контролите и официалните мачове няма нищо общо. Имахме повече време да поработим и поговорим и се надявам да има ефект. Имам някои идеи за мача и дано се реализират“, заяви преди тръгването новият старши треньор Светослав Петров.

„Крумовград е доста добър отбор, има футболисти с добра визитка и с постоянно представяне. Имат изграден стил на игра, като цяло са стойностен отбор, което се вижда от резултатите. Неслучайно натрупаха толкова точки. Най-важното за мен е да си променим мисленето, прекалено изглеждаме обезверени и примирени. Това не отива нито на клуба, нито на самите футболисти. Затова всяка една точка и всеки един мач ни е изключително важен, над всичко при нас трябва да бъде отборната игра, и то от всички 11 души на терена“, добави още Светослав Петров.