Новият треньор на Етър Светослав Петров дебютира с тежка загуба с 2:5 от Хебър у дома. Специалистът беше разочарован от поражението и заяви, че се срамува. 

"Липсваха ни много неща. Не искам да навлизам в детайли. Най-жалкото е крайният резултат. Прекалено много голове, притеснява ме начинът, по който ги допуснахме. Не ми харесва отношението. Говорихме цяла седмица и получаваме голове от нещата, които искахме да предотвратим. Ще работим", започна Петров. 

"За първото полувреме индивидуална грешка и стана гол. След това стояхме равностойно до към 25-30 минута и след това започнахме да допускаме прекалено груби грешки в защита. Изпускаме си лесно хората. Завършекът беше ясен". 

"Не искам да коментира какво е било досега и какво е било преди. Самият факт, че допускаме пет гол на собствен терен, няма как да няма притеснение. Срам ме е, че отборът ми изглежда по този начин. Няма да позволя повече да се случи това". 

"Точковият актив ще е следствие на други неща. Трябва да променим отношението си, трябва да сменим чипа. Ако го направим, може да се преборим. Винаги вярвам в позитивното. Смятам, че с добра работа и подготовка, може да се спасим. Може да се извиня за начина, по който изглеждахме. Играчите заслужават да идат при феновете и да се разберат с тях. Трябва да си изчистим главите и да се променим. Ще има пауза, в която ще поработим", завърши Петров.