Старши треньорът на Септември София - Светослав Петров, коментира равенството срещу Хебър.

"Като цяло не съм много удовлетворен, защото не се получи идеята, която имахме за мача. Прекалено много грешки имахме в организацията на атаката и постепенното разиграване. Другото, което не ми хареса, беше реакцията до почивката на отбора, след като получихме гол. Окей - грешка, всеки бърка. Мисля, че няма футболист, който да не е правил грешки. Това като че ли намали малко решимостта в нашия отбор. Без значение какъв е резултатът, ние трябва да следваме плана, който имаме. Може би грешката е в мен", започна той.

"Направихме и промени. Просто трябва да искаме и желаем всеки мач, без значение какъв е резултатът и как върви мача. Мисля, че разликата в представянето ни беше след гола на Хебър. Обърка ни. Трябва да работим повече в тази посока - манталитет, психология е всчико. Гол се отбелязва и в 90-та и 95-ата минута, докато съдията не свири нищо не е свършило.

"Имаше доста неща, които ми харесаха, но ако искаме да израстваме. След 1-2 хубави мача и подхождаме малко лежерно или ако нещо не върви по план не проявяваме волята, да обърнем нещата", завърши Светослав Петров.