Новият треньор на Етър Светослав Петров вярва, че стъпка по стъпка може да промени трудната ситуация, в която се намира отборът. Той призова феновете за подкрепа.

"Аз идвам с амбицията да променим статуктвото и Етър да не се намира на мястото, което се намира в момента. Знам, че ще е трудно. Самият факт, че отборът е тук, означава, че има проблеми. Надявам се, че ще успеем да ги променим", сподели Петров пред DIEMA SPORT и "Преди кръга".

"Нормално е след дълга поредица от негативни резултати настроението да не е приповдигнато. Основната ни задача тази седмица е да върнем увереността на футболистите. Имат качества, но някъде се губи нишката", каза още треньорът.

"Нямаме време за губене, всеки един мач е важен, всяка точица е важна. Надявам се от неделя да видим ново лице и да запишем някакъв успех. С малки крачки към големия успех. Ще започнем с тази седмица, след това в паузата ще работим да надградим и така стъпка по стъпка", допълни той.

"Моят апел е наистина въпреки трудните времена да подкрепят отбора. Любовта е по-силна и в трудните времена футболистите имат нужда от тяхната подкрепа", завърши Светослав Петров.