Наставникът на Етър Светослав Петров остана доволен като цяло от представянето на своите играчи при равенствово 2:2 с Пирин в двубой от efbet Лига. Специалистът открои малките детайли, като изключително важни във футбола, а и в съответния мач.

"Винаги съм казвал, че малките неща са много във футбола. Ако един-двама човека си бяха на позициите, нямаше да ни отбележат втория гол. Много съжалявам. Мисля, че през целия мач бяхме по-добрия отбор, две греди, отбелязахме си и автогол, жалко, че си тръгваме само с една точка", започна той.

"Радвам се, че момчетата осъзнават това, което им говоря през последните седмици – всеки мач да излизат с чест от двубоите и да защитават името на клуба, както и собствените си такива. Ще се опитаме да изглеждаме така срещу всеки съперник. Ако противниците са по-добри, продължаваме напред. Важно е за мен да играем футбол", продължи специалистът.

"Нормално е да искам повече време за работа с отбора. За съжаление не ни стигна времето. Ако бяхме така преди месец, борбата щеше да е различна. Дано да си научим грешките, да не  ги повтаряме и да изградим един добър отбор", добави наставникът на Етър.

"Всички да разберат, че ще се опитваме да играем футбол. Искаме да привлечем отдадени футболисти, готови да се развиват. Ще получат добри условия и възможност да растат. Надявам се всички да останат с впечатлението, че искаме да играем футбол", завърши Светослав Петров.