Наставникът на Етър Светослав Петров коментира поражението на неговия тим от Ботев с 0:2 в мач от 22-я кръг на efbet Лига

"Искам да благодаря на домакините за прекрасните условия за футбол. Поздравявам и Душан, тъй като отборът му играе по много добър начин. Съжалявам, за щото можехме да вземем точки, но ако не отбележим гол, много трудно можем да разчитаме, че този нисък блок и паркиран автобус от наша страна ще издържи", започна той.

"Имахме ситуации и моменти през втората част, когато имахме контрол върху топката, но не успяхме да развием нашите атаки. Не мога да бъда недоволен от отбора. Всички се раздадоха на 100 процента, дадохме много битка в дефанзивен план, но трябва да се подобрим в офанзивната част", продължи специалистът.

"Футболът е игра на сантиметри и секунди, малкото е много. Надявам се да надградим и да използваме добрите моменти в следващите мачове. На нас ни трябват точки. Те се постигат с недопускане на голове или на по-малко по възможност", добави треньорът на Етър.

"Първият гол беше след рикошет, при втория беше паднал моралът. Ботев имаше шансове, но не чак толкова 100 процентови положения. Имаме проблеми с отсъстващи играчи, които нямаха възможност да вземат участие. Ще опитаме с тези играчи да взимаме максимума до края", заяви той.

"Всеки един мач е важен и искам да взимаме точки. Дали ще бием Ботев или Локо София, няма значение. Точките са едни и същи, важното е да изглеждаме добре. Първенството ще бъде оспорвано до самия край", завърши Светослав Петров.