Треньорът на Етър – Светослав Петров, бе много разочарован от загубата с 0:4 от Лудогорец. Петров „размаха пръст“ на своите играчи и обяви, че ще се вземат мерки. Наставникът

„Отношението не ни стигна. Влязохме с прекалено голям респект. Не знам какво да тренираме, че да не получим гол в първите 10 минути или първите 5. При отбор срещу Лудогорец...Повече от половината отбор от мача с ЦСКА ни го нямаше. За мен най-жалко е начинът, по който изглеждахме. Не мога да приема професионалисти да изглеждат така, да не се сбият, както се казва. Разочарован съм от начина. Абсолютно нищо“.

„Явно, че планът...Цяла седмица тренираме с 14 човека. На полувремето се наложи да правим две принудителни смени. Окей, получили сме гол, и с Ботев Враца беше така. За хората, които си дават парите за Етър е обидно“.

„Класният футболист е постоянният футболист. 75-80% да ти даде едно ниво. Обиден е начинът, по който излязохме. Ще трябва да се вземат по-сериозни мерки, така няма да стане“.

„За нас всички мачове са тежки. Очаквам изключително тежък мач с Черноморец за Купата. Който и да излезе да играе, ако излезем по този начин е жалко за хората, които си дават парите“.