Антони Здравков се очаква да бъде новият старши треньор на Ботев Враца. Специалистът, който вече имаше един престой при врачани, води финални преговори с ръководството на клуба, но по всичко изглежда, че той ще замени подали оставка Сашо Ангелов.

Остава Здравков само да окомплектова щаба си, пише от Тема спорт. В него се очаква да влезе доскорошния кондиционен треньор в Берое Ивайло Младенов. Все още официално наставник на Ботев е Сашо Ангелов, но неговото категорично желание е да се раздели с отбора и шефовете би следвало да уважат желанието му. Те му бяха дали отсрочка до понеделник, но след поредица от разговори в четвъртък Ангелов е бил непреклонен пред решението си. Той вече е дори във Велико Търново.

Врачани ще бъдат водени срещу Локомотив Пловдив от Стойчо Драмов. На хартия той се води старши треньор на отбора, тъй като Сашо Ангелов няма УЕФА Про-лиценз.

Очаква се Сухия да дебютира на 23-и ноември в домакинството срещу ЦСКА.  Любопитен факт е, че Здравков за последно води Ботев Враца срещу ЦСКА (бел.ред – април 2013, когато специалистът влезе в световните медии поради факта, че демонстративно се опита да скъса картоните на съдията Александър Костадинов.