Напълно обновеният и поради това загадъчен опашкар в efbet Лига Царско село се изправя в ранния мач днес срещу Берое след една бурна зима и за двата клуба. При столичани бяха освободени един куп играчи и бяха взети нови.

В крайна сметка обаче „царете“ изградиха един непредвидим отбор, от който не е ясно какво може да се очаква. Привлечени бяха играчи с интересни визитки и няма да е изненада, ако тимът се вдигне и тръгне напред.

„Мач Телеграф“ се свърза със собственика на клуба Стойне Манолов, който сподели какви са му очакванията от пролетния дял на шампионата в България.

Yulian Todorov / LAP.bg
48 снимки

„Очакванията ми са да видя един отбор, който да се бори за победи. Излизаме срещу Берое за трите точки. Винаги е било така. Те са добър отбор с един добър наставник в лицето на Петър Хубчев. Не вярвам, че игрово са в особена криза“, започна Манолов.

„Кога в Царско село не са били стабилни нещата! Кажете ми един отбор, който да плаща на всички, които работят в него, на първо число. При нас така е било винаги. На първо число се плаща на всички в отбора. Не сме имали забавяния. Ще преценя дали да се оттеглям или не“.

„Всичко зависи от това как ще се представи отборът през пролетта. Ако покажат добра игра, ще остана, ако ли не – ще видим. Още не съм решил окончателно. Колкото до селекцията, всеки един добър играч е добре дошъл в нашия отбор“, добави собственикът на клуба от полите на Витоша.