Треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев бе изключително разочарован след поражението от Левски с 0:6. Специалистът бе много критичен към играчите, като се извини на феновете на "столичните железничари".

"Много сме далече от нужното ниво. Можех да се затворя с 10 човека отзад, но пак щяхме да паднем, предполагам с 3:0. Искам да свикнат да играят футбол. Не да разчитаме на случайност или да излъжем някой отбор. По съвсем различен начин ще почнат нещата. Някои не отговарят на изискванията, търсим варианти. Нямаме големи финансови възможности, за да намеря лостове, с които да успея да лавирам", каза той.

"Жалко е това, разочарован съм. Извинявам се на феновете на Локомотив. Това, което видях, е обида за клуба. Аз съм дълго в този занаят и съм видял какво ли не. Ако е нещо нормално да загубиш с Левски, направи го с игра. Да, по-добрият отбор са, но трябваше да опитаме да играем футбол. Изключително разочарован съм", сподели специалистът.

"Имах притеснения, тъй като виждах, че не умеем да играем с топката. Следователно не можем да контролираме мача. Като губим топката, губим и увереност. Всички бъркаме в контрола на топката, но в един момент отборът не се вижда къде е на терена. Ще изпитаме трудности и не сме готови срещу по-силните отбори да сме конкурентноспособни, но може би срещу другите ще изглеждаме по-добре", заяви Стойчо Стоев.

Повече може да видите във видеото!