Старши треньорът на Локомотив София – Стойчо Стоев, коментира победата с 1:0 над Ботев Враца. Стоев сподели, че има прекалено къса скамейка, с която към момента не може да борави оптимално. Той обаче обяви, че Локо очаква няколко нови играчи в идните дни.

"Коментарът ми е – труден мач. Очаквахме да е труден по простата причина, че Враца си запазиха състава, а ние имаме доста промени. Малко сме и като количество. Просто няма лостове, с които да се промени случващото се на терена. Повечето са юноши – неготови за сериозни битки. То се потвърди на самия терен“.

„Аз спортно-техническите забележки ще ги кажа на футболистите. Трудно се прави все още неселектиран отбор. На преден план ще има хъс, себераздаване, желание. Това докато изградим отбор и се стиковаме“.

„Не бих казал, че ме изненадаха. До 1:0 не дадохме шанс на отбора на Враца. След 1:0 им дадохме инициативата, да владеят топката. Но го отдавам на изключителното напрежение в главите на футболистите, че трябва да вземат мача. След 1:0 вместо да си улесним мача, го направихме по-труден. С течение на мачовете ще го оправим“.

„Ще има още нови. Имаме един нов, очакваме още един, преговаряме и с трети. Но как ще се развие във времето, не мога да ви кажа“.