Наставникът на Локомотив София Стойчо Стоев посочи най-големият проблем в тима му. Той сподели след победата над Пирин с 2:0, че това е увереността на футболистите му.

„Имаше доста напрежение, не само от загубата от Левски, но и то Локо Пд. Игра се с напрежение. Имаме основен проблем – липсата на увереност. Оттам започва низ от технически грешки, който нарушава ритъма ни на игра. Самите футболисти трябва да разберат, че грешки ще има, важното е да ги преодоляваме по-бързо и да се опитваме да играем футбол. Всичко се дължи на тази увереност. Грешейки, за повечето от състезателите, става доста сложно за тях. Започват или да грешат допълнително или да се крият на терена. Трябва ни време да преодолеем това”, коментира Стоев.  

Имаше и доста положителни неща. Това че се спирам на слабостите, не значи че не съм видял и хубавите неща. Имаше доста бързи, атаки, които не бяха завършени по най-добрия начин. Трябва ни време.

Харесва ми при Франса, че на тренировки е много сериозен. Тренира така, както играе в мачовете. Има самочувствие и увереност в себе си, за да бъда ключов състезател за нашия отбор.

Напълно възможно е да дойдат нови футболисти. Ръководството знае какви футболисти искам, търсят ги. Малко е трудно, защото финансовите ни възможности не са чак толкова сериозни и това до някаква степени ни забавя”, допълни още той.