Стойчо Стоев беше разочарован след поражението с 2:4 от Локомотив Пловдив във втория кръг от efbet Лига. Стоев призна, че отборът му закономерно е загубил срещата със „смърфовете“ и знае, че тимът му все още не е стикован и е нужно време да се подобрят нещата при столичани.

„Локо Пловдив също игра силно, но и ние играхме много слабо. Бих казал през целия мач. Не ни се получи нищо в нито една фаза от играта. За съжаление, бяхме разпокъсани навсякъде. Правихме много грешки в защита, среда на терена. Напред нямахме острова. Въобще този мач не се проведе от нас както трябва. Имахме други идеи и желание, но нищо не ни се получи. Изключително много брак имахме в отиграванията и това не водеше до нищо. Всяка атака ни беше грешна и давахме инициативата на съперника, който с течение на времето добиваше увереност. При нас беше обратното и заслужено загубихме“.

start-photo.bg
25 снимки

„При нас нещата все още не са стиковани. Аз си виждам, че в дадени линии имаме проблеми. Новите състезатели, които някои са от няколко дни, не са готови, но бях принуден в резултат от развоя на мача, да рискувам. Евентуално да опитаме нещо да променим. Докато успеем да се сработим като отбор, ще ни отнеме немалко време. Без значение кой е следващият мач. Няма значение дали е срещу Ботев Враца, Локо Пловдив или Левски. Допуснахме неприятна загуба, която отмина. Мислим за мача с Левски да се представим по-добре, тъй като това, което видях днес, ме притесни“.

„Аз се притеснявам от това, което видях днес. Всеки противник има своите силни качества и е важно ние да опитаме, ако може, да минимизираме грешките, които допускаме, а те не са никак малко“, завърши Стойчо Стоев.