Треньорът на Локомотив София – Стойчо Стоев – няма да може да разчита на Ивайло Найденов и Стив Траоре за днешния двубой с Хебър на стадион „Локомотив” в квартал „Надежда”.

„Найденов има проблем в адукторите, докторите работят с него, но все още не е готов. При Стив Траоре възстановяването още продължава. Имам още един-двама души, които са с проблеми от мача ни с Арда в предишния кръг, но за тях ще решавам в последния момент. Настроението при нас е нормално като преди всеки мач и се надяваме на позитивен резултат”, заяви пред „Мач Телеграф” Стойчо Стоев, като не пропусна да похвали днешния съперник Хебър.

„Определено са един добър и подреден отбор. Взеха равенства срещу ЦСКА и ЦСКА 1948, победиха Ботев Пловдив, което доказва, че са във възход. Този възход със сигурност до голяма степен се дължи на работата на Любо Пенев. През миналия сезон Хебър ни победи два пъти, но стават такива неща във футбола и не вярвам в моите играчи да има реваншизъм за този мач”, добави наставникът на „червено-черните”.

Той коментира и селекцията в тима.

„Докато е отворен трансферният прозорец, ще търсим нови хора. Не желая да ви казвам не само имена, а и бройка. Изходящи трансфери не мисля, че ще има. Може да стане, ако евентуално пристигне оферта за някой наш играч, но за момента няма такива”, завърши Стойчо Стоев.