Стойчо Стоев говори веднага след победата на Локомотив София над Ботев Враца. Треньорът на "железничарите" се завърна в професията, а неговият роден клуб започна сезона по-най добрия начин.

"Чувството е много приятно, тъй като доста време не бях около тъчлиниятата. Удоволствието е огромно, като съм треньор на родния си клуб. Много труден мач, имахме доста кадрови проблеми. Имахме само две смени, другите играчи са юноши, но игарчите се стараят. В процеса на първенството ще ги изчистим грешките и ще сме като отбор", започна Стоев.

start-photo.bg
44 снимки

"Когато имаш на разположение 13 футболисти, не е лесно, но показахме характер. Допуснахе една тактическа грешка, вместо да владеем инициативата, я предадохме на Ботев, но трябва време. В преговори сме с дадени футболисти. Дали ще се развие или не евентуалният трансфер, е въпрос на дни. Дали ще участва в мача с Локо Пловдив, надявам се да има някакво минимално участие. Не искам да конкретизирам по постове, ако осъществим трансферите, по-които работим, Локомотив ще изглежда по-добре", завърши Стоев.