Треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев не остана доволен след разгромната загуба на своя отбор с 0:6 от Левски. Той бе много разочарован от играчите си и ги засипа с огромни критики.

"Какво значение има какъв е бил планът? Видя се крайният резултат. Не се и опитахме да направят това, което искам. А то не е много – просто да играят футбол. Ние бяхме спаринг партньор на Левски. Извинявам се на феновете, не заслужаваха това", започна той.

"Срам ме е от това, което видях. Имаме трудности във всяка една линия. Търсим играчи, трудно ги убеждаваме да дойдат, тъй като нямаме сериозни финансови параметри. Ако не вземем нови, ще ни е много трудно. Искаме да се представяме добре срещу челните отбори в класирането. Имаме и юноши. Въпреки че не са готови, поне няма да ме яд", добави специалистът.

"Направих си всички смени, включително и с юноши. Искаше ми се на полувремето да сменя голяма част от футболистите, но нямаше как. Левски е по-силен отбор, обективен съм. Но без да вложиш нерви и желание, как да стане... Имаме и проблеми от техническо естество, трябва характер. Имах чувството, че им е безразлично на играчите какво се случва на терена", завърши Стойчо Стоев.