Треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев не бе доволен от играта на своя отбор при загубата с 0:1 от Хебър в шестия кръг на efbet Лига.

"Нормално е да загубиш, като не създаваш шансове за гол. Имаме го този проблем и продължава да го има. Във фаза атака не сме нито ефективни, нито креативни. Има малко скорост по фланга. Трябва да търсим гола, не само да бъде проформа. В последните мачове почти не създаваме голови ситуации", започна той.

"Не се получава. Единствено е Франса, който създава острота в атака. Другите са длъжници. В един момент и като той привърши физически, и край – ставаме еднотипни, чудим се какво да направим, нямаме идеи. Това е голям проблем", добави специалистът.

"Имахме по-добър контрол над топката, но трябва да ти даде това и в последната третина някаква креативност. Трябваше да създадем ситуации, но не успяхме. Малко се гледакъм вратата. Имам чувството, че всеки бяга от отговорност. Трудно ми е и го виждам това в тренировъчния процес", продължи Стоев.

"Млад отбор сме, но трябва и да създаваме. Ако имаш късмет, трябва да успееш да си противопоставиш по-добре. Голям проблем е. Нещо опитваме за 90 минути, но без да има крайна цел", завърши треньорът на Локомотив София.