Стойчо Младенов приключи треньорската си кариера. Това обяви самият той при представянето си като оперативен директор на ЦСКА 1948. За последно специалистът беше начело на ЦСКА, но напусна в края на миналия сезон. 

10 снимки

„Това е първата страница от новия ми живот в спорта. Приключих кариерата си като треньор. Преминавам в друга сфера – като ръководител. Надявам се клубът да постигне целите си. Клуб, който е основан от фенове и легенди на ЦСКА. Развива се, работи се професионално. В клуба има способни хора – легенди на ЦСКА. Нямам други оферти от България и изборът ми е да премина като ръководител. Щастлив съм, че идвам в клуб, в който има табели на ЦСКА. Със своя опит ще бъде полезен във всяка една сфера в клуба. Това е новост за мен", заяви Младенов при представянето си. 

65-годишният Младенов има пет престоя начало на ЦСКА. Треньорската му кариера започва в португалския Олянензе през 1993 година. След това води и Белененсес, а на 1 февруари 2000 година е назначен за селекционер на България. Води още Литекс, гръцките Кастория, Калитеа и Верия, Ал Ахли (Саудитска Арабия), Енпи и Ал Итихад (Египет), както и Атирау и Кайсар в Казахстан. 

Шампион е на България с ЦСКА през сезон 2002/03 и 2007/08. През 2008 година печели Купата на Персийския залив с Ал Ахли, а през 2019 година Купата на Казахстан с Кайсар.