Директорът на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов бе категоричен, че няма как да стане треньор на тима след напускането на Любослав Пенев. Младенов говoри след тегления днес жребий за SESAME Купа на България.

“Добър жребий. Все някой трябваше да се падне. Няма слаб отбор сред тези, които продължаваме. Одобряваме жребия като нещо нормално. Хубаво е, че по-силните отбори остават на следващия етап, надявам се”, сподели Младенов след жребия.

“Никой не го очакваше това. Никой никого не е гонил. Това си е решение на старши треньора и хората, които тръгнаха след него. Изключително сме доволни от Любо Пенев и екипа. И като резултати, и като работа. Надявам се следващия треньор да постигне същите, а защо не и по-големи успехи", продължи той.

На въпрос как гледа на слуховете, че може да замени Любослав Пенев на треньорския пост в ЦСКА 1948, Младенов отговори: "С насмешка. В живота си винаги съм бил коректен. Казвал съм истината в очите. Старая се да бъда полезен на всеки, който има нужда от мен. В това отношение съм перфектен. Нямам врагове.

От първия ден в ЦСКА 1948 обявих моето решение. Няма вариант да стана треньор. Аз съм човек на 65 години и знам какво правя. Забравете Стойчо Младенов старши треньор на който и да е отбор. Имаме кандидатури за треньор. Въпрос на разговори. Когато избираме, трябва да поговорим с тях за визията им за футбола. Имайте търпение, защото бяхме изненадани. Който и да стане, винаги съм готов, стига някой да ме попита, да помогна. Не си мислете, че ще се предлагам на който и да било или ще му се меся в работата. Знам каква е била моята реакция, когато някой се е опитвал да ми се меси. Така че никога няма да го направя”, завърши Стойчо Младенов.