Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, похвали "сините" за добрата игра в защита по време на победата с 2:0 срещу Хебър. 

„Доволен съм, че спечелихме три точки. Може да играем още по-добре. Трябваше да бъдем по-убедителни, но след дълъг период без победа се очакваше. Трябва да завършваме положенията си доста по-уверено. Можеше да решим двубоя доста по-рано, това е наша стара слабост. Липсваше и малко динамика в играта“, започна специалистът.

„Основата задача е да играем добре в защита. Ние не сме отбор, който може да вкара 10 гола на мач, за да допускаме грешки отзад. Справихме се добре днес. Който не играе отговорно в защита, не може да попада в състава. Това е основното ми изискване“.

„Днес разликата в класата беше сериозна. Хебър е отбор, който се бори за своето оцеляване. Получи се хубава атмосфера, както се очакваше. Пожелавам на Хебър да играе по-добре и да се спаси“.

„Задачата на Рикардиньо е да бележи, но му трябват шансове за тази цел. Той е силен в наказателното поле, може да се придвижва добре. Когато отборът създава, е нормално да бележат играчите в атака. Най-важна беше работата в защита в последните два мача“.

„Левски трябва да играе по-добре във всеки мач и да се цели в победата. С един успех не сме си свършили работата. Ангажимент на играчите е да вдигнат нивото във всеки мач“.

„Това е един отбор на Враца, който играе много по-добре от миналата година. Днеска отново са спечелили, така че трябва да сме на най-доброто си ниво“, завърши Стоилов.