Наставникът на Левски Станимир Стоилов сподели, че е доволен от второто полувреме на неговия тим, но има сериозни забележки към първата част от мача. Според Стоилов играта на „сините“ в първите 45 минути е била вяла и белязана от много брак.

Мача бих го разгледал от две страни, в началото бяхме недостатъчно добре организирани, правехме и много грешки в защита. Получи се двуостър мач все пак. И ние, и те пропускахме ситуации. През второто полувреме имахме доста ситуации за гол, дузпа пропуснахме също така. Вината за дузпата обаче е моя. Знаех, че е изпълнителят е изпускал дузпа срещу същия съперник. Аз определям кой да изпълнява наказателните удари“, анализира старши треньорът на „сините“.

„Играхме дезориентирано и вяло през първото, в защита нямахме никаква увереност, а всичко това бе гарнирано и с много брак в действията. През второто смятам, че се представихме добре, просто не успяхме да реализираме. Ако бяхме играли както през вторите 45 минути щях да съм доволен. В Левски не може да разчиташ на това да играеш само едно полувреме“, заяви специалистът.

„Неприятно е, че играчи като Миланов и Драган Михайлович ги няма, но още не мога да ви кажа какво точно е състоянието на Георги“, завърши треньорът на Левски.