Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, не скри съжалението си, че отборът му не е успял да стигне до победата в Разград. Мачът с Лудогорец от 6-ия кръг на efbet Лига завърши 0:0. Въри беше категоричен, че "сините" са били по-добри от всички свои съперници в шампионата с изключение на Лудогорец, а мачът с разградчани е бил равностоен. 
 
“Като стил и желание играхме с амбиция, както подобава на Левски. Стана здрав мач. Трябва да продължим в този стил. За съжаление прекрасен двубой като битка и стил, но нямаше победител.
 
Индивидуални оценки не желая да правя. Нямам големи забележки. Трябва да бъдем по-уверени в последния удар. Имахме ситуации, но и Лудогорец имаха.
 
Няма отбор, срещу който да не сме стояли равностойно или по-добре. Във всички мачове освен в този с Лудогорец бяхме доминиращи. 
 
Нормално е да има лека тежест в някои игарчи. Друго е, когато можеш да направиш смени и влязат Илиян Стефанов и Ивелин Попов. Ще работим, нямаме друг път освен да се развиваме като отбор.
 
Илиян е след 21 дни травма, тренирал е от 5-6 дни. Ще решаваме за другия мач кой и как, защото следващия мач е за Купата и там задължително трябва да има победител”, коментира Стоилов.