Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, призна, че отборът му логично е спечелил дуела с Черно море, макар мачът да е "станал излишо груб". Стоилов говори за предстоящата седмица за "сините", през която те ще се изправят срещу лидера Лудогорец, както и носителя на Купата на България - ЦСКА, и акцентира, че се радва от факта, че Левски ще спори с точно тези отбори.

„Първо, доволни сме от победата, доволни сме от емоцията и настроението в отбора. Имаме да подобряваме неща. Заслужено спечелихме. За мен излишно мачът стана по-груб, но това са проблеми на съдиите, а не мои. Нашият отбор игра с настроение и динамика. Черно море е сериозен отбор и се представиха добре днес“.

„Може би червеният картон беше ключовият момент. Когато останаха с 10 човека, имахме преимущество. Нашите проблеми в завършека продължават, тъй като трябваше още през първата част да вкараме. Изпълнихме минималната задача да бъдем в шестицата и постепенно се подобряваме. Ще има и спадове, но на този етап играем стабилно, което е важно за нас. Нашият отбор се държа коректно. Отборът на Черно море трябва да си кажат, не е моя работа да ги коря“.

Антон Узунов
100 снимки

„Мисля, че Михайлов има удар в ребрата. В болницата са, за да разберем дали ще отсъства и има нещо сериозно. Затова казах, че мачът стана груб. Искахме да играем и да направим добри неща. По-важното е, че Левски играе стабилно. Искаме да се развиваме и вдигаме нивото. Има къде да растем и да работим. Проблемите си ги знаем. Опитваме да се развиваме. Трябва да стабилизираме Левски и да го върнем на позиция, която е бил. Важен е отборът, тъй като той държи публиката по трибуните. Благодаря им, а ние ще опитаме да продължаваме да се справяме добре“.

„Левски с Лудогорец трябва да играе смело. Ако ни победят, значи са били по-добри. Трябва да задържим поне представянето от мача в Разград. Ще играем срещу най-добрите. Това ще е добър тест за нас като отбор, за мен като треньор. Естествено, добър тест и за моите играчи да покажат своето ниво, за да знаем къде трябва да работим. За Левски е добре, че е там между водещите отбори. Имаме доста къде да надграждаме. Надявам се да направим добър мач с ЦСКА, но сега мислим в сряда за Купата и после за тях. Харесвам такива цикли, така че за нас не е проблем. Колкото повече мачове като днешния, толкова по-добре“, завърши Станимир Стоилов.