Станимир Стоилов даде кратко и доста неясно изявление веднага след края на Общото събрание на Левски, което се проведе по-рано днес. Той сподели, че иска да се концентрира само върху мача с Локо София, като ще обяви своето решение след срещата. 

„Важното за мен е, че Левски има мач след няколко дена и трябва да се концентрира изцяло върху тази среща. На другия ден, след срещата, ще изкажа моето решение, но нека мине мача. Отборът трябва да изиграе мачът по най-добрия начин и ако може да спечели. Всичко друго ще разберете утре или след мача. Сега времето е кратко“, започна специалистът. 

51 снимки

„Аз разбрах само откъслечни неща. Ще коментирам по-конкретно тези дни. От 1 година се вижда какво е свършено в Левски, откакто съм тук. Не мога да кажа какво се е случило на събранието обаче“. 

„Няма да ви изненадам много с отговорите си утре. Ще отговоря на всички въпроси, които ви вълнуват. За мен е важно да спечелим мача в събота. След два дена ще знаете за какво става дума. Умни хора сте, досещате се за какво става въпрос“, завърши Стоилов.