Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, коментира БФС и позицията на Левски относно ръководното тяло на българския футбол. 

"Левски е един от клубовете, които постоянно си изказват мнението. Ние нямаме желанието да сменим Борислав Михайлов, имаме желание за позитивна промяна във футбола. Левски иска честност, почтеност и тотална промяна на правилата на футбола. Борислав Михайлов е легенда на Левски и Левски под никаква форма не може да си мисли да застава срещу собствените си легенди", заяви Стоилов.

Антон Узунов
32 снимки

"Но ние сме клубът, който всекидневно иска промяна във футбола - терени, начин на работа, съдийство. Другите отбори са откъслечни и после като се случи нещо по техния тертип, всичко е точно. Мен лично не са ме убедили и другите хора. Няма конкретни предложения, казах и на Димитър Бербатов. Общи приказки. Коя е лигата? Аз не я знам. От 20 години се въртят хора и слугуват на някого. Да чуем конкретни промени. Увеличение на групата - под каква форма? ТВ правата, всеки път говорим едно и също. Много малко хора се качваме да водим битка за футбола, затова сега се налага Левски да е сам в много неща. Но това е най-доброто - Левски сам ще се спаси", допълни Стоилов.