Христо Стоичков отправи нов поздрав по случай настъпването на Новата година. Този път той споделя, че "ще бием шута на коронавируса пред 2021 година".

"Честита Нова година, приятели! Бъдете здрави и се забавлявайте. Чакат ви европейско, олимпиада и много много приятни емоции. Разбира се, ще има и кофти моменти, но на тях и на коронавируса ще им бием шута през 2021-ва. Аз с левачката, а вие може и с деснячката.

Instagram
5 снимки

На българките със сигурност ще е лесно – когато си красив няма как да не се оправиш в живота. На мъжете ще си позволя да кажа -стиснете юмруци и напред срещу проблемите. Съдбата обича смелите!

Разбира се, трябва да имате и Вариант Б при решаване на важните проблеми. Преди да ги разрешите първо слушайте сърцето си, после ума си и накрая направете …както ви казва жена ви. Работи, повярвайте. Усмихнете се, Нова година е! Тя ще ни донесе късмет, сигурен съм. Бъдете благословени и щастливи! 

Ваш Христо Стоичков!"

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.