Наставникът на Левски Славиша Стоянович призна, че е бил готов да напусне клуба след отпадането на „сините” от Славия за Купата на България. Специалистът сподели това след победата с 1:0 над „белите” в мач за първенство.

„Много важни три точки за нас в този момент, особено след загубата за Купата. Знаехме, че ще бъде труден мач, знаехме и че времето ще бъде трудно. Търпението беше важно. Имахме няколко положения за гол преди това, но имаше и Славия. Много важни три точки за нас в този момент”, коментира Стоянович.

„Беше различен мач. Напрежението беше много голямо. Тези три точки са с двойна стойност срещу директен съперник. Голямо беше напрежението за нас. Виждате и за двата отбора беше трудно, особено през второто полувреме”, продължи той.

"След мача със Славия имах разговор с отбора. Нормално е като човек, който носи морална отговорност, казах на футболистите, че съм готов да поема тази отговорност към клуба. Аз мислех, че нещата ще бъдат по-добре и ще стигнем по-напред за Купата. Такава беше ситуацията. На следващия ден имахме разговор с Наско Сираков и Павел Колеви се разбрахме това, което е най-добре за клуба в този момент", каза още Стоянович.

„Аз съм спокоен. Имам емоция и когато се ядосвам, и когато съм щастлив. Знаем, че Левски не е в перфектна позиция. Борим се всички ние да спасим Левски, и на терена, и шефовете. Нашата работа е на терена и се надявам да бъде още по-добре.

Необичайно дълга пауза. За нас е много добре. Имаме много контузени играчи. Лека по лека играчите се завръщат на тренировки. Очакваме още позитивна информация от Стаматов в Барселона. Близнаците имат повече време за възстановяване”, допълни специалистът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.