Треньорът на Левски Славиша Стоянович за пореден път показа обичта си към клуба. Сръбският специалист разкри защо отново е избрал да поеме "сините" и сподели, че е отказал две по-добри оферти, за да се върне на "Герена".

Антон Узунов
13 снимки

“Защо приех? Въпросът е съвсем прост. Левски не е в същото положение, както бе преди години, но със сигурност не е толкова зле, колкото изглежда отвън. Реших да се върна, защото познавам много добре средата. Работих тук и когато напуснах Левски заради латвийския национален отбор, дадох дума, че ще се върна, когато е необходимо. Левски има много фенове и рядко се среща такава атмосфера, каквато създават те. Това са някои от основните неща, заради които се върнах. Това беше лесно решение, въпреки че имах и други две предложения. Те бяха и финансово, и по всякакъв друг начин по-добри, но поради горните неща реших да приема ролята на треньор на Левски", заяви Стоянович пред "24ur".

27 снимки

"Що се отнася до останалата нетреньорска работа, не бих искал да коментирам прекомерно на този етап, защото все още трябва да стиковаме нещата. В момента приоритет е справянето с вируса и здравословните проблеми”, добави още сръбският специалист.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.