Президенът на Славия - Венцеслав Стефанов, заяви, че съвсем скоро ЦСКА ще стане собственик на стадион "Българска армия".

LAP.bg
9 снимки

"ЦСКА ще стане собственик на стадиона много скоро, за което аз безкрайно много се радвам. Щастлив съм, защото този клуб години наред плащаше грешни пари и поддържаше тези бази. Ще вземат базите съвсем скоро. Това не се пише, но аз ви казвам в аванс. Сигурен съм, че това ще стане. Така трябва да бъде“, заяви босът на "белите" по време на днешната си пресконференция.

Въпросният казус от дълго време е сред водещите въпроси свързани с "червения" клуб. В началото на месеца спортният министър Андрей Кузманов разкри, че води разговори с ръководството на ЦСКА и "Сердика Спортни имоти" ЕАД за това "червените" да получат както стадион "Българска армия", така и тренировъчната база в Панчарево. Това обаче ще се случи при определени условия, които ЦСКА трябва да изпълни.

Стефанов коментира и Конгреса на БФС.

"80-100 клуба са били добре подпечатани, за да гласуват за Димитър Бербатов. Раздадоха се пари на най-малките клубове, сподели шефът на "белите".