Венци Стефанов даде своето мнение след победата на Славия над Септември с 1:0.

"Септември също имаше своите положения. Последните секунди видяхте какво ставаше. Най-радостното е, че и двата отбора играха футбол и мисля, че ако повече тимове даваш шансове на български футболисти, ще бъдем по-успешни. Винаги съм подкрепял това за българите. И в Септември, и в Славия има момчета с много потенциал и ако получат шанс, може и да покажат качествата си.

Не съм по прогнозите и не мога да кажа за мача с Левски. Ще излезнат момчетата с желание и мотивирани, надявам се. Дано съдийството е, като в последните два мача, тъй като беше коректно. Загубихме точки преди от безобразно съдийство. Не едно наум трябва да имат за мача в сряда с Левски, а седем наум трябва. Ако сложат някой от младите, няма да сбъркат.

Касай си седи в Унгария, тук някакъв негов не знам какъв е, той пише нарядите, той нито ги знае, нито ги познава. Сега делегат беше Петър Петров, който беше шеф на съдиите. Данчо Сталев са го извадили от делегатството, човек достоен, знаещ, можещ. Идва един от унгарската пуста и ти казва Гошо, Пешо и Тошо ще бъдат на този мач", коментира Стефанов.