Играч №1 на мача между Славия и Черно море – Стефан Велев, остана повече от доволен след гола му, който спаси „моряците” от загуба в първия кръг в efbet Лига.

„Много важна точка за нас. Славия беше много агресивен. Най-радостното е, че не се подадохме и удържахме накрая да направим равенство. Противопоставихме се добре на опонента, а хубавото е, че няма контузии. Мисля, че най-позитивното е, че не загубихме мача. Радвам се, че се завърнах, и то с гол. Дано да продължа с попаденията, тъй като не вкарвам често”, започна Велев.

„Работим в Черно море, тренирам и когато прецени треньорът, нека да се използват шансовете от играчите. Чакаме своя шанс – това е”, констатира голмайсторът в неделния мач.

„Доста тежко беше за треньорите след пандемията. Трудно направихме подготовката, но ни трябва повече време. Има какво да работим и ми се иска да имаме успех. Отборът на Славия е по-агресивен от моя престой. Тимът има добри футболисти, има потенциал. Филип Кръстев е страхотен и искам да се развива добра посока”, завърши Стефан Велев.