Легендата на Левски Стефан Аладжов коментира ситуацията в любимия си клуб. Според него идването на новия защитник Начо Монсалве е добра вест за отбора, но испанецът трябва да се докаже. Бившият бранител на "сините" допълни, че реалната цел пред тима трябва да бъде място в първата шестица на шампионата.

„Да, отборът имаше нужда от нови играчи в отбрана. През есента при всяка контузия на футболист от тази зона на терена тимът изпадаше в тежка ситуация. Новината за привличането на Начо Монсалве е добра. Но той трябва да се докаже на терена. Защото и преди са идвали играчи с богати визитки. Един бил от Евертън, друг от не знам къде…Като четеш за тях, само на Луната не са играли. Но идват мачовете и се оказва, че не стават…Просто не оправдават очакванията. Дано Начо се наложи и покаже класа. Идва от Испания, една футболна страна. Там спортът е на много високо ниво", казва футболист №1 за 1970 година.

"За мен реалистичната цел през този сезон в Първа лига е място в шестицата. Вярвам, че тя е постижима. Славиша Стоянович е добър треньор и вече познава ситуацията в нашето първенство“, вместна още Аладжов пред "България днес".