Изигралият последния си мач за Левски Станислав Иванов сподели своите впечатления след дербито с ЦСКА на националния стадион "Васил Левски", в което неговият отбор отстъпи с 0:1. Според него играчите на ЦСКА са бавили умишлено играта в последните 20 минути, за да запазят резултата. Поемащият в посока Чикаго Файър призна, че се надява някой ден да се завърне на "Георги Аспарухов", за да облече отново синия екип.

"Няма как да се чувствам ок. Излязохме за победа. Не играхме лошо. Големият отбор на ЦСКА последните 20 минути лежа, държа топката, бави играта. Беше малко грозно така да бавят", започна коментара си той.

"Левски остава отборът на сърцето ми. Дано един ден се завърна. Без феновете Левски нямаше да съществува. Ще се оправи рано или късно. Въпрос на време е", заяви Иванов.

"Не съжалявам за нищо. Играх почти 100 мача. Дадох каквото можах. Всеки мач давах 100 % от себе си", допълни крилото.

За отношението към него в последните месеци:

„Обиден не бих казал. Мотивиран съм да се докажа в Америка, защото Левски си запазва част от права и така мога да им помогна и за в бъдеще. Тук пораснах. Левски ме направи човек. Някой ден се надявам да се завърна отново", завърши изказването си 21-годишният състезател.