Нападателят на Левски Станислав Костов съвсем скоро може да се превърне в поредният напускащ тима. Голмайсторът на „сините“ от сезон 2018/19 не е съгласен на предлаганите му от ръководството условия и е пожелал да си тръгне от „Герена“.

Антон Узунов
59 снимки

Костов все още не е решил къде ще продължи кариерата си, като към него не липсва интерес, както от България, така и от чужбина. През този сезон той бе измъчван от контузии и за 18 мача със синята фланелка във всички турнири не успя да се разпише нито веднъж.

Нападателят на „сините“ има договор с клуба до 30 юни 2022 година, но той ще бъде прекратен по взаимно съгласие. По този начин той ще се присъедини към голямата група играчи, които напуснаха Левски след края на сезона – Хали Тиам, Франко Мазурек, Дени Алар, Филипе Нашименто и Мартин Райнов. Почти сигурно е, че ще има и други футболисти, които ще си тръгнат от "Герена" скоро.

Очаква се съвсем скоро „сините“ да направят и изходящ трансфер, като най-конвертируемите играчи са Холмар Ейолфсон, Станислав Иванов, Стайн Спиерингс и Найджъл Робърта.