Нападателят на Арда Станислав Иванов сподели мнението си за есенния сезон, за подготовката и амбициите на Арда. Иванов не отрече, че е имало интерес към него от ЦСКА и разкри, че има хора от Левски, които са му приятели и поддържат контакт.

„Подготовката върви по план. Тренировките са по-тежки на този етап, но това е нормално. Всички се стараем, за да бъдем на 100% готови за предстоящите срещи. Важното е да се подготвим по най-добрия начин и да няма контузии”, сподели Иванов пред „Мач телеграф”.

„Очаквам да успеем да се представим по-добре от предния полусезон. Силно се надявам това да се случи и съм сигурен, че всички ще положат необходимите усилия, за да постигнем нужните резултати. Това е основната цел пред отбора след тази подготовка. Разполагаме с времето и условията. Ние сме качествен отбор с добър треньор, а това е определено една чудесна предпоставка да постигнем добри резултати. В момента се набляга повече на физиката, но ще дойде време и за тактическата подготовка. Целта е да сме в Топ 6. Всички ще сме радостни, ако това се случи”, каза още той.