Младата звезда на Левски Станислав Иванов получи наградата за играч на десетия кръг в efbet Лига. 20-годишният нападател имаше основна заслуга за успеха на "сините" над Славия, което му осигури приза. Това е първото му индивидуално отличие, заслужено след втория гол във вратата на Славия в столичното дерби, спечелено от „сините" с 2:0. Иванов получава 8 гласа, пред Георги Илиев от Локомотив Пловдив с 5 и Дан Битон от Лудогорец с 3. Фланговият футболист има 5 гола и 1 асистенция в 10-те си мача през този сезон.

"Имам усет за гола още от малък, трудя се и се опитвам да бележа. Индивидуалните награди обаче нямат голямо значение за мен, въпреки че са приятни. Определено се чувствам по-уверен, защото играя по-често. Чувствам се все по-добре и по-добре с всеки изминал мач. Най-важният е следващият мач", коментира Иванов след получаването на наградата си за "Футболист на 10-ия кръг в efbet Лига".

"За мен Левски е най-великият клуб, независимо кога е създаден. Гледам да съм концентриран върху моята работа, не мисля за други неща. Къде трябва да наваксам ли? Млад съм, трябва да работя върху всеки един компонент. По-опитните футболисти ми помагат за израстването. Помагаме си като цяло отборно. Мисля единствено за представянето ми с Левски, странични неща не ми влияят. Харесвам испанското и английското първенство, не мога да посоча някой отбор оттам за идеал. Пак казвам, концентрирам съм върху Левски. Другите хора трябва да кажат кой е по-добър измежду мен и брат ми, но той е различен тип футболист. Мечтая да играем в един отбор или един срещу друг. Мислим за следващия мач. Иначе щом си в Левски, трябва да имаш самочувствие", заяви Иванов.