Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев остана много доволен от победата с 3:1 над Берое. Специалистът обаче изрази съжаление от факта, че тимът му не е вкарал още попадения във вратата на старозагорци.

„Като цял днес направихме един добър мач. Контролирахме  нещата от първата до последната минута, въпреки че допуснахме ранен гол. Единствено съжалявам, че не беше достатъчно изразителна победата. Можеше да вкараме поне пет гола на фона на положенията, които направихме”, коментира Генчев.

„Това, което искахме от футболистите се изпълняваше . Съжаляваме за грешката, която допуснахме при гола. Футболистите обаче продължиха да действат по плана, по който бяхме тренирали и вкарахме  три гола. Всяка победа вдъхва увереност на футболистите, особено, когато тя е постигната срещу стойностен отбор като Берое. Победата е добре дошла преди мача с Еспаньол в Испания”, продължи той.

Специалистът коментира също и предстоящата среща в Лига Европа срещу Еспаньол в четвъртък.

„Анализирали сме мача с Еспаньол. Надявам се грешките, които направихме в първия мач да не ги повтаряме в Испания. Изключително важно е как ще подходим срещу Еспаньол. Еспаньол ни стъписа с тази висока преса в първия мач. Не сме свикнали с подобен стил в България.  Мисля, че във втория мач ще ни бъде по-лесно, тъй като вече играхме с тях”, завърши Станислав Генчев.